AURA Final Matte ruževi - 702 Midnight Kiss i 705 Drama Queen

lipnja 27, 2016


Odlučila sam ovaj tjedan posvetiti Auri. Svaki dan možete očekivati recenziju o jednom njihovom proizvodu, a isto tako na kraju posta ćete moći pronaći linkove od prethodnih iz tjedna. Danas je ponedjeljak, tzv. prva recenzija, a započet ćemo ju s Final Matte ruževima.


Ruževi dolaze u mat crnoj plastičnoj ambalaži. Jedino prsten ruža nije mat i na njemu se nalazi Aurin logo koji ambalažu čini puno ljepšom. Također, na ambalaži možete pronaći dvije naljepnice s detaljnijim karakteristikama. Pri kupnji, naljepnica predstavlja dodatnu zaštitu od otvaranja proizvoda tj. Vaše osiguranje. Zbog dna ambalaže lakše ćete znati o kojoj nijansi je riječ tj. njen broj i naziv. 


Pigmentacija im je u rangu s Wet n Wild ruževima, jedan sloj je dovoljan, ali bolje je popraviti s još jednim. Nanošenje je nešto teže, ruževi su malčice tvrđi, potreban je jači pritisak na usne (pogotovo kod prvog nanošenja). Preporučam da usne obrubite olovkama jer ćete tako pravilnije nanijeti ruž  i puno ljepše će izgledati. Ruževi su na usnama kremasti, a mat tj. imaju semi mat finishTrajnost im je dobra - neće preživjeti jelo, ali pića hoće. Tijekom konzumiranja pića ili hrane morate dobro paziti jer se preslikavaju. Preživjet će 5-6 sati ukoliko nećete jesti, što je vremenski sasvim u redu. Nijansa će Vam najprije odlaziti s unutarnje strane usana što se ne primjećuje, a intenzitet s vremenom ravnomjerno slabi no bit će dovoljan i primijećen. Ruževi malčice isušuju usne. Poslije nošenja je potrebno hidratizirati usne. Možete nositi balzam ispod njih, ali osobno to ne volim kod kremastijih ruževa. Imaju miris vanilije koji jako podsjeća na MAC ruževe.
Raspon nijansi je dosta velik (mislim da ih ima 13), a može se tu pronaći i par dupe proizvoda!


702 Midnight Kiss - malinasta nijansa, ponekad zna biti pravi kameleon pa izgleda više crveno ili više rozo. Vrlo neobična nijansa, meni osobno predivna.


705 Drama Queen - prava Barbie nijansa, riječ je o vrlo jarkoj rozoj. Ukoliko volite roze nijanse, ova je svakako za Vas. O njoj sam pričala i u videu o jeftinim rozim ruževima, a možete ga pogledati OVDJE!. Ne preporučam Vam nošenje na suhe usne, jako ih ističe i kao da se trusi.


SASTAV:
Triethylhexanonin, Ricinus Communis (Castor) seed oil, Polythylene, Euphorbia, Cerifera (Candelilla) wax, VP/Hexadecene Copolymer, Silica, Aluminuim Starch Octenylsuccinate, Copernicia Cerifera (Carnauba) wax, Cera Alba, Hydrogenated Castor oil, Ozokerite, Aqua, Aroma, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Tocopherylacetate, Alumina   

Količina: 4,5g
Cijena: 44,99kn
Rok trajaja: 24 mjeseca

Mogu se kupiti u određenim Kozmo drogerijama.


Ostale recenzije iz Aurinog tjedna:
2. Prime ME! baza za lice
3. Glorious Cheeks rumenilo
4. Correct ME! korektor
5. So Dolly So Sweet event
6. Absolute Matte Velvet feel ruževi
7. Illuminate ME! iluminator

Sviđa li Vam se koja nijansa? Biste li ih isprobali? Sviđa li Vam se ideja Aurinog tjedna?

*PR

You Might Also Like

18 komentari

  1. Obe nijansu tako divno idu uz tvoje oci. Aura jos nije stigla u moj grad,ali moj odabir bi svakako bio Drama queen, obozavam takve vibrantne nijanse, predivno se slazu sa preplanulom puti.
    I da, odlicna ideja, jedva cekam naredne tjedne i recenzije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! <3
      Aure nema ni u mom gradu, a nema ni Kozma. Haha
      Nadam se da ces ih uskoro imati priliku isprobati! :)

      Izbriši
  2. Ideja super!Razmišljala sam nešto slično napravit na blogu ali mislim da će pričekati da sezona malo mine.Post odličan!Ruževi moljac;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Ma ja isto razmišljala pola godine, stigneš! :P

      Izbriši
  3. 705 je preeedvna :D
    jooj, što nemam kozmo u blizini :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, nadam se da ćeš ih nekako nabaviti! :)

      Izbriši
  4. Jao predivne nijanse *_* Volim ovaj svjetliji nekako sam u zadnje vrijeme opsjednuta svijetlo rozim nijansama

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  5. Midnight kiss je odličan!!! Jako mi se sviđa i činjenica da su pigmentirani kao wnw ruževi, jer njih obožavam! Moram probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš, pogotovo midnight kiss! :D Tebi bi odlično stajao! :)

      Izbriši
  6. Nijanse su prekrasne <3 posebice ovaj malinasti..to bi sigurno i ja nosila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je to čuti, znači trebala sam to kupit za SWAP! :P

      Izbriši
  7. Ubitacne nijanse, nemam rijeci. Stvarno ti super stoje. Steta sto nije omoguceno da DM ima Auru.

    OdgovoriIzbriši
  8. Midnight kiss izgleda predivnoooo.... i obje nijanse na tebi stoje divno... šteta što su mi Aura proizvodi još uvijek nedostupni :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :*
      I meni su nažalost :( Nadam se da će uskoro svima biti dostupni!

      Izbriši
  9. Kak nisam prije komentirala?? Bila sam uvjerena da jesam. :D Obje nijanse ti super stoje, ali malčice navijam za 702. :) Obožavam miris ovih ruževa, baš je mljac. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah ne znam kako nisi!! :D
      I ja navijam za 702! :P
      Da, miris je odličan. <3

      Izbriši