Misslyn Summer Pop Art - Hi from Hawaii! & Let me be your peach babe!

kolovoza 20, 2016


Misslyn je samo jedan od kozmetičkih brandova u Hrvatskoj koji je podcijenjen te se premalo o njemu priča. Priznajem, ni ja nemam naviku proučavati njihove police i makeup kolekcija mi broji vrlo malo Misslyn proizvoda. Ali, kada sam ugledala Summer Pop Art kolekciju nisam mogla odoljeti! Cijela kolekcija rasprodala se brzinom munje, a ja sam uspjela kupiti bronzer Hi from Hawaii! i rumenilo Let me be your peach babe!


Na prvi pogled zaljubit ćete se u ambalažu. Izgledom je vrlo slična The Balm proizvodima, a svi znamo koliko su neodoljivi. Riječ je o čvrstoj kartonskoj kutijici, ima magnetski mehanizam zatvaranja/otvaranja. Cijeli dizajn pakiranja je u stilu Pop arta, otkuda i sam naziv kolekcije. Pri kupnji, ambalaža dolazi zaštićena plastičnim omotom te ste 100% sigurni da nitko nije dirao proizvod. Kada otvorimo pakiranje, s gornje strane nam se nalazi ogledalo, a s donje pan proizvoda. Sa stražnje strane pakiranja ne doznajemo previše informacija, a sastav nije nigdje naveden! Rumenilo ima točkasto breskvasti dizajn s pin up damom, a bronzer s pin up djevojkom u badiću. Pakiranje mu je plavo/žuto, sve u stilu ljeta i plaže uz što nam paše brončani ten.


No. 42 Let me be your peach babe! rumenilo - breskvasta nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom. Pigmentacija je osrednja, može se nadograditi. Tekstura je veoma puderasta, mekana i trusi se. Nanošenjem se rumenilo stapa s Vašom kožom i daje laganu svježinu. Na licu izdrži 5-6 sati. Bolje pristaje osobama svjetlije puti. Ukoliko niste najspretniji sa rumenilima te volite jednostavnije, neutralnije i svježe izglede ovo je rumenilo za Vas. U kolekciji se može pronaći još jedno rumenilo Barbie pink nijanse, a zove se You make me blush!.

No. 65 Hi from Hawaii! bronzer - nema narančasti podton, ali ima žuti koji također neće odgovarati svjetloputim osobama. Tekstura mu nije toliko puderasta, više je masna. Za razliku od rumenila, izuzetno je pigmentiran! Morate biti oprezni s kistom i imati laganu ruku. Mala količina bronzera se lako blenda i nećete izgledati prljavo. Osobno Vam preporučam da nakon tekućeg pudera/korektora na lice nanesete puder u kamenu, a tek nakon njega bronzer. Na taj način bronzer puno ljepše sjeda. Bronzer potraje cijeli dan! Ima identični intenzitet do skidanja. Može poslužiti za konturiranje, a ja ga u tu svrhu osobno i koristim. Najviše ga preporučam srednje tamnoputom i tamnoputom žutom podtonu kože. Za svjetlopute osobe postoji još jedna nijansa Barbados, škicnite ju.

Cijelu kolekciju Summer Pop Art možete pogledati OVDJE!.


Količina: 6g
Cijena: 38kn/kom
Rok trajanja: 18 mjeseci
Mogu se kupiti u Müller prodavaonicama (vjerojatno ih još uvijek negdje ima).

Misslyn je s ovom kolekcijom definitivno pogodio i iskreno se nadam da će ih raditi još! Ukoliko se u Vašem Mülleru može pronaći pokoji komad Summer Pop Art-a svakako ih pogledajte. Moje tople preporuke!

Jeste li već ulovili štogod iz Summer Pop Art kolekcije? Biste li voljeli?

You Might Also Like

16 komentari

  1. ja sam ulovila kobalt plavi gel eyeliner, i ooodličan mi je :) žao mi je što nisam ulovila i ovo breskvasto rumenilo, stvarno je divno.
    (btw na eyelineru normalno piše sastav, ne razumijem zašto ga nisu stavili i na rumenila O.o)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je sad žao što nisam uzela zeleni eyeliner! :(
      Ne znam, ne piše ni na bronzeru ni na rumenilu. :/

      Izbriši
  2. Boze koliko su slatki 😍😍😍

    OdgovoriIzbriši
  3. Pakiranja su preslatka *.*
    Šteta što u mom Mulleru nema njihovih proizvoda :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaa! *.*
      Kako nema? :( Ni moj Müller nije Bog zna što, al barem imaju Misslyn. :/

      Izbriši
  4. Pakiranja su sve! :) glupo što ne piše sastav. Cijena je skroz prihvatljiva. Skoknit ću do Mullera, da vidim imaju li što oni iz ove kolekcije :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kolekcija se tako brzo rasprodala da je nisam ni vidjela na policama :D Ambalaža je prekjut i neodljivo podsjeća na theBalm, ali meni je drago da ima sve više proizvoda u takvim divnim pakiranjima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam došla kad je sve bilo puno i kupila sam prva proizvode, sljedeći dan više ničeg nije bilo! haha
      Da, totalno the balm.. Znaju oni što će žene prvo kupiti! :P

      Izbriši
  6. Nema me u Muleru rekordno vrijeme i evo šta preskočim. Zanima me rumenilo, a i gel lineri :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako mi je i samo bilo par puta! Više sreće drugi put! haha :D
      I mene zanimaju lineri, nažalost nisam ih kupila. :(

      Izbriši
  7. Ambalaže ove kolekcije su tako lude! Vesele, retro, baš se vide (vrište?) na polici :) Odlična mi je tvoja recenzija, razmišljala sam kupiti juče Let me be your peach babe :D ali sam se sabrala i shvatila da imam rumenila za narumeniti 20 žena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Ako možeš, napiši gdje si ih vidjela tako da druge žene znaju! :*

      Izbriši
  8. Preslatki proizvodi, pakiranje <3 ..pretpostavljam da kolekcije više nema u Muller-u, ali ako nađem kupujem sva rumenila ahhaha

    OdgovoriIzbriši