AVON nail expert - Liquid Freeze sprej za brzo sušenje laka

rujna 25, 2016


Nisam noktopisac ni ljubitelj lakiranja noktiju, ali mogla bih uskoro postati. Zašto? Otkrila sam Avon Liquid Freeze sprej za brzo sušenje laka! Ukoliko se i Vama lak bezbroj puta nije osušio, a hitno ste morali nešto raditi te ste uništili sav trud - ovo je proizvod za Vas! Nastavite čitati!


Sprej dolazi u čvrstoj prozirnoj plastičnoj bočici s bijelim raspršivačem. Raspršivač/pumpica vrlo lako dozira proizvod. Tekućina u bočici je transparentna. Ambalaža je klasična i jednostavna za uporabu.


Sprej ne ostavlja flekice na noktima, ne razmazuje se, ne mijenja teksturu laka i ono najbitnije, djeluje! Djelovat će i sušiti lak ovisno o nj tipu, za neke mu je potrebno pola minute, a za neke do pet minuta. U svakom slučaju vidljivo smanjuje vrijeme procesa sušenja! 
Za nokte jedne ruke potrebno je pumpicu pritisnuti 2-3 puta. Jedna bočica je dovoljna za dva do tri mjeseca korištenja. Pri upotrebi bočicu udaljim od ruke nekih 20cm kako bi bolje obuhvatila sve nokte. 
Sprej ostavlja mastan trag na noktima. Meni osobno ne smeta, naprotiv, imam osjećaj kao da njeguje. Ne morate se brinuti oko isušivanja jer neće isušiti. Prije svakog sljedećeg sloja laka ruke operem kako bih maknula taj mastan trag. Mastan trag bi se nakon nekog vremena trebao sam upiti, ali nemam vremena čekati. 
Ne preporučam korištenje nakon mat lakova jer će sprej uništiti mat završetak i stvoriti sjaj! 
Sprej ne smanjuje trajnost laka! Miris mu je na početku malo dezinfekcijski (podsjeća na čistač kistova), ali nakon par sekundi dobije ugodan slatkast miris.

Aura 412 Up n' down + Avon Liquid Freeze sprej
Sastav:
Cyclopentasiloxane, Isopropyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Parfum

Količina: 50ml
Cijena: 21kn (trenutni katalog)
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Uz ovaj proizvod ne morate dva sata bespomoćno sjediti i čekati. Liquid Freeze sprej je spas za sve nas! Čudo u bočici! Moje pretople preporuke!

Jeste li isprobali ovo čudo? Biste li voljeli?

You Might Also Like

9 komentari

  1. Meni bas i nije nesto posebno radio, lak mi se susio jednakom brzinom kao i bez spreja.
    Sad trenutno koristim essence kapi i zasad mi se cini da kapi ubrzavaju susenje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. whaaat? Kod mene osuši bez pol beda lak. Možda si dobila loš primjerak ili nešto.. :/

      Izbriši
  2. E ovo je previ proizvod za mene pošto nisam poznata kao strpljiva osoba, bar što se tiče sušenja laka na noktima :D :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristim ovaj proizvod vec dugo, i odličan je. Ne mogu da lakiram nokte ako njega nemam, jer cu zabrljati manikir 100%. :D

    Poseti moj blog:
    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  4. Uzela sam ga par puta sestri, a sada sam si ga napokon i sama naručila pa to objašnjava koliko me oduševio :) Stvarno odlična stvarčica!
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago!! :D
      i ja ću kupiti još hrpu bočica! :)

      Izbriši
  5. Nisam probala, nekak sam uvijek skeptična prema tim stvarima, a i ovaj isopropyl alkohol mi izgleda ko da bi mi isušil kožicu, koja je btw trenutno u prejadnom stanju... Koji je ovo lakić na noktima? Treba mi *__*

    OdgovoriIzbriši