FARMASI olovke za usne - 205, 206, 212

travnja 10, 2017


Proizvodi za usne moja su opsesija i želim imati/isprobati sve. Upravo zbog toga, ne mogu Vam opisati koliko sam se oduševila vidjevši Farmasi olovke za usne u dobivenom paketu. Naime, već dugi niz godina ih želim isprobati i čitala sam same pohvale o njima. Jesu li ispunile očekivanja? Saznajte u nastavku!


Olovke dolaze u drvenoj i crnoj mat ambalaži s plastičnim crnim čepom. Njihov donji dio bojan je u samu nijansu proizvoda (za lakše snalaženje). Uz to, svaka ima otisnut broj nijanse te ostale bitne informacije. Ne pucaju tijekom šiljenja i ne troše se brzo.


Dugo tražim nove olovke za usne koje će me razoružati. Priznajem, Farmasi je to itekako uspio! Farmasi olovke ne klize usnama kao Essence olovke, ali nisu tvrde i lako ih je nanijetiTeksturom su meni osobno savršene, kremaste, a nanosom na usne se suše te postaju matte. Pigmentacija im je također savršena, svaki potez će Vas oduševiti. Jedan sloj je više nego dovoljan. Nemojte stavljati više od jednog sloja jer će olovka prelaziti rubove usana. Imaju matte finish i neće Vam se micati bez obzira na piće i hranu (masnija jela ne prežive). Na usnama potraju 4-6 sati (samostalno). Vrlo su ugodne na usnama i ne ističu suhe dijelove. Ne isušuju usne, ali ako imate problema s isušivanjem bolje nanesite balzam kao bazu. Možete ih nositi samostalno ili kao podlogu za ruž. Meni ih je draže nositi samostalno, ali kada trebam nešto dugotrajnije posežem za ružem.    
U ponudi se nalazi dvanaest nijansi. Nemojte se voditi slikama iz kataloga jer nisu realne, bolje pogledajte swatcheve blogerica. Sve nijanse izgledaju predivno i sumnjam da ćete pogriješiti svojim izborom. Također, nisu sve nijanse olovaka iz kataloga matte finisha! Gore navedeni opis se odnosi na nijanse 205, 206 i 212!


205 - tamnija nijansa fuksije, prava Barbie. Ako volite pinky nijanse ovu obavezno morate imati! U mojoj kolekciji se najbolje slaže s Wet n Wild Smokin' Hot Pink ružem, a uvjerena sam da bi joj odlično pristajali i MAC Flat Out Fabulous te Maybelline NY Magnetic Magenta.


206 - bogato crvena nijansa koja naginje na topliju stranu. Klasična je i uvijek potrebna svima. Ne žuti zube. Najčešće ju kombiniram s MAC Lady Danger i Rimmel Take the Stage (500) te moram priznati da ne znam koja joj bolje pristaje!


212 - nijansa koja u ambalaži izgleda sedefasto, ali kada ju nanesete puno je tamnija. Riječ je o boji mesa s više smećkastih tonova. Pristaje uz nude, smeđe i burgundy nijanse ruževa. Iz moje kolekcije ruževa najbolje se slaže uz Wet n Wild Wine Room, a moram priznati da je super i s MAC Half n Half te Avon Marvelous Mocha.


SASTAV:
205 - C10-18 Triglycerides, Talc, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Rhus Succedanea Cera, Tocopherol, Ascorbyl Pamitate, Mica, CI 77891, CI 15850, CI 77742, CI 45410, CI 42090 
206 - C10-18 Triglycerides, Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, , Rhus Succedanea Fruit Cera, Methylparaben, Proplyparaben, BHT, CI 15850, CI 15985, CI 77891, CI 19140
212 - C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Rhus Succedanea Fruit Cera, Talc, Tocopherol, Ascorbyl Pamitate, CI 77491, CI 77891, CI 15850, CI 77492
Svaka nijansa ima drugačiji raspored sastojaka i određene izmjene u sastavu. Talc je na visokom drugom mjestu kod nijansa 205 i 206, uz to nijansa 206 ima parabene! Ako ste "alergični" na sastav bolje ih preskočite. Osobno, nisam imala nikakvih nuspojava, ali ovo svakako moram napomenuti. Nadam se da će Farmasi u budućnosti poraditi na sastavu i učiniti ga prirodnijim. Ako Vas tješi, većina olovaka u mojoj ladici ima sličan sastav.


Količina: 1g
Cijena: 23kn
Rok trajanja: 24 mjeseca
Proizvod je dostupan u Farmasi katalozima, a možete ga naručiti preko Farmasi lady iz svog grada.

Očekivala sam puno od ovih olovaka i priznajem, puno sam dobila te me nisu nimalo razočarale! Jedino što mi preostaje je uzeti katalog i naručiti ostale nijanse, a Vama preporučujem isto! Moje tople preporuke!

Jeste već naručili štogod iz Farmasi kataloga? Planirate li isprobati ove olovke? Koja nijansa Vam je najljepša?

*PR

You Might Also Like

9 komentari

  1. 212 predivna nijansa :) nisam još probala...dosta su povoljne :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuče famozno, morat ću si pronaći Farmasi tetu. :D 212 mi je najljepša, ostale mislim da mi nebi lijepo pristajale, eventualno 206...

    OdgovoriIzbriši
  3. nisam još probala Farmasi olovke.
    ali Farmasi lady u blizini,pa nema pfrke što se tiče naručivanja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je bitno, možeš naručiti kad god ti padne na pamet. :D
      Ako se odlučiš za narudžbu, nećeš pogriješiti. :)

      Izbriši