Avon mark. NUDE MATTE tekući puderi

svibnja 29, 2017


Pitala sam Vas koju biste recenziju željeli prvu vidjeti na blogu, a 50% Vas je napisalo Avon mark. NUDE MATTE tekuće pudere. Vaša želja meni je zapovijed! Uživajte u čitanju!


Ambalaža pudera je prozirna i plastična tubica iz koje se lako dozira. Jedini nedostatak ovakvog tipa ambalaže je što se proizvod ne može do kraja istisnuti. Na njoj nisu navedeni detalji o proizvodu, ali mogu se pronaći na kartonskoj kutijici u kojoj puderi dolaze. Mislim da su ovo novi proizvodi u katalogu (nije samo riječ o promijeni ambalaže), ispravite me ako griješim!


Moram naglasiti kako je moja koža lica suha, ali sam ih ipak odlučila isprobati. Sa sigurnošću mogu reći - ovo nisu matte puderi! Ako imate masnu kožu, preskočite! Lagani su na koži i daju dewy finish. Izgledaju prirodno i minimalno ističu suhe dijelove (samo na području oko nosa)! Tekstura im je tekuća, baza je na vodi. Promućkajte prije upotrebe! Imaju slabo do srednje prekrivanje (u rangu s BB/CC kremama)Ujednačavaju ten i prekrivaju sitne nedostatke. Mogu se nadograditi, ali u tankom sloju. Ne oksidiraju! Na mom licu potraju zaista cijeli dan, čak prežive i vrućine! Ipak, obavezno koristite pudere u kamenu za matiranje. Lakše se nanose beauty blenderom i prstima, kistovi ostavljaju tragove te se korištenjem nećete usrećiti. Puder mi nije izazvao probleme na licu. Iako sam rekla da su lagani na koži, prvih pola sata ih osjećam i nisu najugodniji. Zbog toga, mislim kako će bolje odgovarati normalnoj i mješovitoj koži. Imaju miris po sirupu (rekla bih Sumamedu), kratko se zadržava na koži.
U prodaji se može pronaći pet nijansi, prije kupnje full pakiranja isprobajte testere! Nijanse koje posjedujem su Natural Beige i Shell.

PRIJE | POSLIJE (NATURAL BEIGE)
NATURAL BEIGE - žuti podton. Najtamnija topla nijansa u ponudi (moja ljetna boja).
SHELL - rozi podton. Najtamnija hladna nijansa u ponudi.

NATURAL BEIGE u kombinaciji s ostalim proizvodima (korektori na podočnjacima i prištićima)
SASTAV:
Aqua, Dimethicone, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Silica, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Steareth-21, Sorbitan Stearate, Boron Nitride, Magnesium Aluminium Silicate, Triethanolamine, Methylparaben, Glyceryl Stearate, Steareth-2, Sodium Hexametaphosphate, Xanthan Gum, BHT, Disodium Edta, Parfum, Butylphenyl, Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.


Količina: 30ml
Cijena: 44,90kn
Rok trajanja: 24 mjeseca
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Ako volite full prekrivanje i/ili imate masnu kožu - preskočite! NUDE MATTE puderi su na mene ostavili pozitivan dojam te ću svakako nastaviti s upotrebom kada dobijem malo boje.

Volite li Avon pudere? Jeste li isprobali nude matte verziju?

*PR

You Might Also Like

2 komentari

  1. Dobila sam ovaj puder no proslijedit ću ga pošto imam baš masnu kožu i znam da mi ne bi odgovarao...hvala na recenziji :)

    OdgovoriIzbriši