Avon mark. set za oblikovanje obrva - Soft Brown

svibnja 14, 2017


Svijet je zaluđen obrvama te gotovo svaki kozmetički brand ima barem jedan proizvod posvećen upravo njima. Avon je uvijek u toku s trendovima, ako ne i ispred trendova te je osmislio set za oblikovanje obrva. Više informacija o njemu, pišem Vam u nastavku!


Avon je u 2017. godinu odlučio ući s promjenama te je katalog ispunio novim brandom mark.. Mark. obuhvaća nove proizvode, ali i stare u novoj ambalaži. Set za oblikovanje obrva je stari proizvod u novoj ambalaži! Iako staru verziju nisam isprobala, uvjerena sam da formula nije mijenjana. Ako već posjedujete set u crnom pakiranju, ne trebate kupovati novu verziju. Nova ambalaža ima bijeli poklopac s otisnutim mark. logom (jednostavan dizajn). Napravljena je od čvrste plastike i lako je prenosiva. Unutrašnja strana poklopca sadrži ogledalo koje može poslužiti za adekvatne popravke. Uz proizvode za obrve dobivate i mali dvostrani kistić koji ima jako krute dlačice i nećete s njime puno postići. Moji najdraži kistovi za obrve su Essence (svakako isprobajte ako još niste).


Set sadrži vosak i sjenilo. Sjenilo je tvrđe teksture te je kist potrebno jače pritisnuti kako bi pokupio proizvod. Količina koju kist uspije pokupiti nije najbolje pigmentacije. Uspjet ćete popuniti obrve, ali ne i nacrtati ih.  Ako volite Instagram obrve, ovo nije set za Vas. Najgore funkcionira na repu obrve jer intenzitet ne dolazi do izražaja i ne prianja uz kožu. Općenito, za rep obrve najbolje mi odgovaraju olovke i prirodnije izgledaju. Sjenilo se ne trusi, ali se višak s kista lijepi za obrve, a ne kožu. Poslije korištenja, obrve obavezno počešljajte kako biste taj višak maknuli. Iako je u uputama navedeno da se vosak koristi prvi, takav redoslijed jednostavno ne funkcionira. Ako ćete vosak koristiti prije sjenila, on će se zalijepiti na kist i više s njim nećete moći nanositi sjenilo. Vosak je sam po sebi jako dobar i ne stvara grudice. Najbolji je od svih koje posjedujem. Lijepo zagladi obrve i one ne miču. Trajanje seta je odlično, na mojim obrvama potraje cijeli dan (koža mi je suha te ne znam kako bi se ponašao na masnoj). 


U prodaji su dva seta - Blonde i Soft Brown.
Soft Brown - srednje smeđa nijansa. Najbolje će odgovarati osobama s istom nijansom obrva. Ima crvene u sebi te će uz smeđokose odgovarati i crvenokosima. Za moje obrve nije najbolji izbor, one su tamnije smeđe boje (više ebony) te mi je nijansa malčice presvijetla. Odlična je u kombinaciji s drugim proizvodima i odgovara mi na prednjem dijelu obrva.

PRIJE | POSLIJE (sjenilo + vosak)
SASTAV:
Sjenilo - Talc, Mica, Nylon-12, Dimethicone, Propylene Glycol, Isoceteth-3 Acetate, Zinc Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Silk Powder, Silica, Lauroyl Lysine, Tocopheryl, Acetate, Panthenol, Hydrogenated Lecithin, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Ceresin, Dimethiconol, BHT, Lecithin, Citric Acid, Methylparaben, Propylparaben
Vosak - Talc, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ozokerite, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cera Alba, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Oil


Količina: 2,6g
Cijena: 47,90kn (trenutni katalog)
Rok trajanja: 24 mjeseca
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Set je odličan za popunjavanje obrva, ali ne i crtanje. Ako volite prirodniji izgled obrva ili Vam obrve trebaju samo mrvicu dorade - isprobajte.
O svom najdražem setu za obrve pisala sam OVDJE!.

Jeste li već isprobali Avon set za oblikovanje obrva? Kakvi su Vaši dojmovi?
*PR

You Might Also Like

8 komentari

  1. Nisam fan instagramskih obrva, volim samo malo naglašene pa ipak se nisam našla s ovim setom, doduše, ja imam onaj u crnoj ambalaži. Meni sjenilo jednostavno nije dovoljno pigmentirano i baš sam se mučila dok sam njime popunjvala obrve, dok sam ponovno uzela Essenceov set u ruke, preporodila sam se. :D Predivne fotke. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bilo tako samo kada bi vosak stavila prije sjenila. :/
      Meni su Essence i Catrice isto favoriti. :)
      Hvala ti! <3

      Izbriši
  2. Imam olovke za obrve i sjenilo za obrve Farmasi..
    Nista drugo nisam probala..
    Zeljela bih neki gel za obrve ili sl.. ali ne znam koji odabrati.. moje obrve su prirodno dosta tamne.. to mi se bas i ne sviđa.. :/ i onda kada ih popunim uvijek mislim da su pretamne :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Koliko znam, ovaj set je postojao i ranije u Avonu :) Generalno setove i senke izbegavam, mnogo mi je lakse olovkom da sve to zavrsim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, i navela sam to na početku teksta. :)
      Ja kombiniram sve po malo. :D

      Izbriši
  4. Tu si mi tako divna i fotke su krasne da uopće nije bitno što sam o ovom proizvodu htjela komentirat. LJEPOTICA! :*

    OdgovoriIzbriši