Sleek MakeUP rumenilo - Suede

svibnja 07, 2017


Napokon, i Hrvatske drogerije pune police kvalitetnom kozmetikom! Prošlogodišnji dolazak Sleek MakeUP kozmetike za mene je još uvijek duboki san iz kojeg se nisam probudila. Da se razumijemo, - ne moram više kupovati online, čekati na dolazak proizvoda i maštati o swatchevima! U tu čast, danas Vam donosim recenziju rumenila u nijansi Suede. Nastavite čitati i saznajte više informacija!


Ambalaža rumenila je crne mat boje sa sjajnim Sleek MakeUP natpisom. Vrlo je čvrsta, praktična i kvalitetna! S gornje unutarnje strane nalazi se ogledalce, a s donje rumenilo. Ogledalo je kvalitetno i možete se pouzdati u njega tijekom šminkanja. Jedini problem ambalaže je nemogućnost čistog izgleda. Uredno je prvih par korištenja, a zatim ćete vidjeti svaki otisak prsta (packe). Na poleđini se nalaze osnovne informacije o proizvodu (navedene su na kraju recenzije).


Vrlo intenzivno i dugotrajno rumenilo! Tekstura mu je glatka i puderasta, a pigmentacija lošija od ostalih Sleek rumenila koje imam u kolekciji. Potrebno je kistom dobro "zagrabiti" proizvod. Ipak, možete lako pretjerati s nanošenjem. Duže blendanje riješit će problem. Na licu izdrži cijeli dan. Identičnog je intenziteta do skidanja. Ne trusi se! Ne ističe pore! Sporo se troši!


Suede - breskvasto ciglasta i nude nijansa, u potpunosti mat. Neutralna je i pristajat će svakom podtonu kože. Savršena za svjetlu put dok tamnoputima neće pretjerano laskati. Može se koristiti kao rumenilo ili bronzer. Daje poseban touch svakom makeup-u. Pristaje uz sve!


U prodaji ima 11 mono, a 7 trio rumenila. Nećete pronaći jedno, već čak 32 savršena rumenila!


SASTAV:
Mica, Talc, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Teraisostearate, Nylon-12, Magnesium Stearate, Jojoba Esters, Dimethicone, Polyethylene, Phenoxyethanol, Chloroxylenol May Contain [+/- CI. 77891, CI. 15850, C1 45410, CI. 77360, CI. 19140, CI. 15985, CI. 77492, CI. 77491, CI. 77499 CI 77742]. Talc može začepiti pore i isušiti kožu!


Količina: 8g
Cijena: 55kn
Rok trajanja: 24 mjeseca
Sleek ne testira na životinjama!
Rumenilo možete kupiti u određenim Müller prodavaonicama (odnedavno i u Sisku) ili naručiti putem web stranica Pink Panda i Sleek MakeUP.

Ostale recenzije Sleek rumenila:

Volite li Sleek proizvode? Jeste li već isprobali rumenila?

You Might Also Like

4 komentari

  1. Jako lepo rumenilo, definitivno izgleda kao proizvod koji je multifunkcionalan :)

    http://makeupmania-byjovana.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Njihova rumenila i sjenila su odlična, imam samo trio rumenila, ali u planu je kupit još pokoje, ovo preskačem jer mi se nijansa ne sviđa, ali tebi lijepo pristaje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma loše na fotki izgleda, ali svidjelo bi ti se sigurno. Pogotovo sad za ljetne dane! :D <3
      Dada, treba isprobati još. Meni su u planu ruževi, highlighteri i contour palete. :D

      Izbriši