Avon mark. liquid lip lacquer MATTE ruževi

listopada 20, 2017


Avon je napokon izbacio svoju liniju tekućih ruževa zvanu mark. liquid lip lacquer, a dolaze u shine i matte verzijama! Danas pričamo o matte verziji, a sve dojmove saznajte daljnjim čitanjem!


Ambalaža ruževa napravljena je od čvrste četvrtaste prozirne plastike i crnog mat čepa, a dolazi dodatno zaštićena u kartonskim kutijicama. Aplikator im je rombast i osmišljen je za jednostavnije nanošenje proizvoda. Na njemu ostaje veća količina proizvoda, ali nemojte ju svu nanijeti! Ruževi su zaista maleni i pogodni su za putovanja i svakodnevna nošenja u torbici.

Tekstura većinu nijansi je gusta i kremasta, ali pojedine (tj. dvije) su više tekuće te se teže nanose. Jako podsjećaju na Bourjois i NYX soft matte lip cream tekuće ruževe. Pigmentacija im je odlična, jedan sloj je više nego dovoljan! Drugi sloj se ne smije nanijeti jer se ruževi nakupljaju u unutarnjem dijelu usana, mrve se i preslikavaju na zube. Dugotrajni su, potraju i do osam sati, ali jelo neće preživjeti. Ove ruževe obožavam zbog osjećaja na usnama - ne zatežu usne, ne čine ih suhima poput papira i minimalno ističu suhe dijelove. Zaista zaboravite da nosite ruž! Imaju miris po citrusnim bombonima, ali on nakon nanošenja u potpunosti nestaje. Iako su mat, nisu kiss-proof te dobro pripazite pri jelu i piću. Za lakšu kontrolu, usne obrubite olovkama za usne. Balzame izbjegavajte jer su ruževi sami po sebi već dovoljno pigmentirani.
Avon trenutno u ponudi ima čak 10 nijansi matte tekućih ruževa, a ja sam sretnica koja će vam ih sve pokazati. Krenimo s upoznavanjem!


Pinking about you - ultra svijetla i zagasito roza nijansa. Neravnomjerno se nanosi, potrebno ju je nanijeti u dva sloja. Vjerujem da će najbolje odgovarati (jako) svjetloputim osobama rozog podtona. Iako me podsjećala na Bourjois nijansu Don't pink of it i Beauty UK Mauve your body, nije slična. Ona je vjerujte jooš svjetlija. U kolekciji nemam olovku za usne koja joj sliči, ali predlažem korištenje što neutralnijih boja.


Whipped latte - naziv nijanse nije daleko od istine. Riječ je o nijansi boje kože/bijele kave. Ima malčice sivkaste u sebi. Takođe jepredviđena za svjetlopute osobe ali ovoga puta one žutog podtona. Možete primijetiti da se na mojim usnama stopila s kožom i doslovno me isprala. Uz ovu neobičnu nijansu kombinirala sam Essence olovku u nijansi 11 In the nude (stara verzija).


Dare to be bare - tekuća verzija Avon mat ruža Marvelous Mocha (DUPE)! Ako imate tu nijansu, ovu preskočite. Riječ je o tamnijoj nude nijansi, boja lješnjaka. Obožavam ovu nijansu, a kombiniram ju uz olovke Look by Bipa 1 Wood, Essence 11 In the nude (stara verzija) i Avon Mystery Mauve.


Orange you happy - narančasto crvena nijansa. Savršena je za žuti podton. Uvjerena sam da će vam uljepšati svaki look! Trenutno moja omiljena nijansa! Najbolje ju je kombinirati uz Look by Bipa olovku u nijansi 10 Fire.


Head turner - crvenkasto-roza nijansa. Vuče na malinastu i uvjerena sam da je pravi kameleon te da će na svakome izgledati drugačije. Rekla bih da je slična Aurinom mat ružu 702 Midnight kiss, ali on više vuče na rozu. Nijansu kombiniram uz Farmasi olovku 206.


Irresistible - ako mislite da je ovo klasična crvena nijansa, varate se. U sebi sadrži dosta smeđe, a i roze te mi ju je jako teško opisati. Na mojim usnama više vuče na crvenu, ali uvjerena sam da bi svjetloputima išla na rozu/smeđu. Nosila sam ju uz Essence olovku 08 Red blush (stara verzija).


Tko - tamnija nijansa fuksije. Njen savršen par je Farmasi olovka 205 (DUPE). Riječ je o istim nijansama!  


Flushed - zagasito tamna nijansa fuksije. Predivna nijansa koja me oduševila na prvi swatch. Nisam joj pronašla dostojnog para, ali kombiniram ju uz jednu LE Essence olovku.


Fabulosity - vibrantna ljubičasta nijansa. Ovo je dobro/loša nijansa. Tekstura joj je ponekad više vodenasta i neće se lijepo nanijeti, a ponekad se nanosi savršeno. Ovakvu nijansu je teško pronaći i predlažem kupnju.


Passion it - usudim se reći - teksturno najgora nijansa! Jako ju je teško ravnomjerno nanijeti. Riječ je o tamno smeđoj nijansi s crvenkastim notama. Olovka koja joj savršeno pristaje je Aura 59.


Količina: 7ml
Cijena: 35kn/kom (redovna cijena: 60kn)
Rok trajanja: nije naveden
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Koja vam se nijansa najviše sviđa? Planirate li kupiti nove Avon mark. tekuće ruževe?

*PR

You Might Also Like

5 komentari

  1. Čine se zaista dobri! Ja skoro nikad ne naručujem Avon proizvode, ne znam zašto :/

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
  2. Obično dok brandovi prvi put izlaze s tekućim mat ruževima, najtamnije nijanse zeznu, nezz zašto im se to događa i baš me uvijek to razočara jer mi najtamnije budu najljepše. :) Većina ovih ruževa ti baš lijepo stoji. <3

    OdgovoriIzbriši
  3. opaa, i tu ima lijepih nijansi :)
    morat ću su naručiti 3,4 ruža :D

    OdgovoriIzbriši