Benefit Hoola bronzer

studenoga 04, 2017


Najpopularniji bronzer napokon je stigao i u Hrvatsku! Mislim da ne postoji šminkerica koja barem jednom nije uzdisala za Benefit Hoola Bronzerom. Ja definitivno jesam, a tijekom odmora u Švicarskoj napokon sam ga i kupila. Mislim da je sada pravo vrijeme za otkrivanje stečenih dojmova. Uživajte u čitanju!


Bronzer dolazi u glomaznoj kartonskoj ambalaži koja je sada već ikona Benefit proizvoda. Osobno mi nije praktična te ju je teško nositi na putovanja, pa čak spremiti i u ladicu. Ispod poklopca se uz pan krije i kistić. Bila sam uvjerena da od njega nema nikakve koristi, a zapravo jako lijepo kupi proizvod i naglašava konture.


Iako ga koristim prvenstveno za konturiranje, ne bih rekla da mu je to savršena primjena. Nijansa nije narančasta, ali nije ni siva. Na toplijoj je strani, preporučila bih ju samo osobama žutog podtona i tamnije puti. Najbolje će vam odgovarati ljeti kada koža potamni. S obzirom da je proglašen jednim od najboljih bronzera za konturiranje, moram reći - ne vjerujte, riječ je o jako dobro odrađenom marketingu, a ne proizvodu! Ne mogu reći da je bronzer loš, ali nije ispunio sva moja očekivanja i ne bih ponovila kupnju. Žao mi je što nisam uzela Kevyn Aucoin bronzer jer njemu skidam nevidljivu kapu s glave u svakom pogledu. Kako ne bi sve ostalo na negativi, Hoola je zaista dugotrajan bronzer. Ostaje na licu dok ga ne odlučite sami skinuti. Pigmentiran je (srednja do jaka pigmentacija) i lako se nanosi. Ne izgleda prljavo na licu i može se nadograditi. Iako mu je tekstura podosta suha/praškasta, na licu ne izgleda umjetno ni kredasto. Ne ističe suhoću lica. Ima slatkast puderasti miris kao većina praškastih proizvoda, ne zadržava se na licu. Jedini problem koji sam imala na početku korištenja bio je pronalazak savršenog kista za nanošenje, moja preporuka ide bockalici i pravim kistovima za konturiranje.


SASTAV:
Talc, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Zinc Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Titanium Dioxide (CI 77891), Dimethicone, Manganese Violet (CI 77742), Methylparaben, Sodium Dehydroacetate, Boron Nitride, Propylparaben, Butylparaben

Količina: 8g
Cijena: 269kn
Rok trajanja: nije naveden
Proizvod je dostupan u određenim Douglas poslovnicama i na Douglas web shop-u.

Iako mi je ovo jako drag bronzer, moram priznati da je precijenjen. Danas u drogerijama postoje puno jeftiniji, a jednako kvalitetni bronzeri/setovi za konturiranje (Maybelline Master Sculpt, Physician Formula butter bronzeri i sl.). Ako baš želite isprobati Benefit Hoola bronzer, kupite travel size verziju od 4g ili set u kojemu se dobije više Benefit proizvoda.

PROIZVOD NA LICU:

Planirate li kupiti Benefit Hoola bronzer? Jeste li i vi čuli samo hvalospjeve o njemu?

You Might Also Like

5 komentari

  1. Meni je odlična za broncanje lica baš zato što nije narančast.. Trošim već drugo pakiranje i kupujem ga opet

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma i meni će biti samo za bronzanje jer je na meni jako narančasta.. ne znam :/

      Izbriši
  2. Godinama ga jaaaako želim ali ova tvoja recenzija me itekako odbila od njegove kupnje. Radije ću se odlučiti za theBalm Bahama mama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ga godinama htjela, a sad žalim pare.. Nije ni bahama mama nešto bolja. :D

      Izbriši
  3. Ja ga svejedno i dalje želim i kupit ću ga. :DD #tvrdoglavamazga Super su ti fotke. <3

    OdgovoriIzbriši