Farmasi SkinTrends micelarna voda 3u1 - Acai technology

studenoga 21, 2017


U dosadašnjem blogerskom stažu imala sam prilike isprobati podosta micelarnih otopina. Danas pričamo o Farmasi SkinTrends micelarnoj vodi 3u1 koja koristi acai tehnologiju. Što je to i odgovara li mojoj suhoj koži otkrijte daljnjim čitanjem!


Ambalaža proizvoda je zaista jednostavna. Micelarna dolazi u prozirnoj bočici načinjenoj od čvrste plastike. Na sebi ima dvije naljepnice, a stražnja sadrži detaljne informacije (rok trajanja, količinu i sl.). Čep joj je klasičan i lako dozira. Sviđa mi se što bočica nije glomazna pa ju je lako nositi na putovanja.

Micelarna je namijenjena svim tipovima kože. Sadrži acai bobice koje trebaju obnoviti i nahraniti kožu. Bez problema skida svu nečistoću s lica i ne peče za oči. Ipak, ja ju ne bih preporučila za skidanje šminke s okoloočnog područja. Također, vodootpornu maskaru neće ukloniti! Ne iritira kožu i ne stvara prištiće, ali nakon upotrebe imam hitnu potrebu za hidratacijom! U opisu micelarne je navedeno kako hidratizira i obnavlja kožu, otvara pore, tonizira i vraća izgubljenu vlažnost. Osobno, ništa od navedenog nisam primijetila. Micelarnu ne bih preporučila osobama sa suhom kožom! Iako mi nije isušila lice, osjećaj nakon korištenja je čudan. Nešto kao zatezanje, ali u blažem obliku! Njen miris podsjeća me na alkohol, iako ga u sastavu nema. Ostavlja ljepljiviji film na licu, ali ja se obavezno umijem nakon korištenja bilo koje micelarne pa mi to ne predstavlja problem. Za skidanje šminke potrebno je potrošiti 3-4 blazinice micelarne. 
Proizvod zaista solidno obavlja svoj posao ali moju kožu nije oduševio!


SASTAV:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Poloxamer 184, Glycerin, Decyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Phenoxyethanol

Količina: 225ml
Cijena: 32kn - trenutni katalog (redovna cijena je 53kn)
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete pronaći u Farmasi katalogu, a naručiti preko Farmasi lady iz svog grada.

Ostale Farmasi recenzije:
Olovke za usne 
Time Locker fiksator

Planirate li isprobati ovu micelarnu? Koji Farmasi proizvod Vam je najdraži?
*PR

You Might Also Like

3 komentari

  1. Imam dosta Farmasi proizvoda. Nesto mi je super, nesto ne..
    Preparativu sam koristila od njih.. i onako.. ok je. Ima i boljih i gorih..
    Ali micelarnu nisam probala. Drzim se svoje Garnier dvofazne. 😎

    OdgovoriIzbriši
  2. Preskačem ovu micelarku, ima puno boljih na našem tržištu, a i Farmasi mi nije baš nešto dostupan pa... :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne vidim svrhu micelarnih vodica. Prijateljica mi je pokloila, ali ne znam. frmasi je pristojan, nekoliko ok proizvoda i to je to. Jedina koja je zavredila da se pomene je ona Garnier dvofazna. Imam masnu kozu i uglavnom koristim ulja. Sto za negu, sto za ciscenje lica. Pozdrav

    OdgovoriIzbriši