I ❤ MAKEUP Summer of Love baked bronzeri

studenoga 15, 2017


Summer of Love bronzeri ljubav su koju sebično skrivam skoro godinu dana. Dobila sam ih za rođendan te se stvarno ugodno iznenadila njihovom kvalitetom! U nastavku saznajte zašto mi se srce zaljubilo u ove pečene poslastice! Tko zna, možda ih čak i vi priključite svojoj listi želja!


Bronzeri dolaze u glomaznoj kartonskoj ambalaži srcolikog oblika. Ne mogu reći da je ružna, baš nasuprot, sviđa mi se ali nije praktična! Teško ih je spakirati u nesseser za putovanja, pa čak i u ladice. Pakiranje je kopija Too Faced triple baked proizvoda. Možda su i sami bronzeri dupe, ali s tim iskreno nisam upoznata. 

Ovo su vrlo intenzivni i dugotrajni bronzeri! Iako su pečeni tekstura im je glatka i puderasta. Potrebno je imati laku ruku pri nanošenju jer se u protivnom može pretjerati. Jednostavno se blendaju, a ne mogu vam ni objasniti kako se divno stapaju s kožom. Licu daju divan sjaj i izdrže cijeli dan. Daju poseban touch svakom makeup-u! Identičnog su intenziteta do skidanja. Ne truse se, sporo se troše i ne ističu pore! Bronzeri su multifunkcionalni, mogu poslužiti kao highlighteri, rumenila i sjenila. U prodaji se nalaze tri nijanse, a danas čitate o Summer of love i Hot summer bronzer.

Summer of love - svijetlo-brončana nijansa koja na licu ostavlja predivan sjaj. Definitivno je riječ o najboljem bronzeru za oživljavanje svijetle puti žutog podtona. Uz njega ćete uvijek postići summer glow. Osobno ga volim kombinirati uz mat bronzer. On mi posluži kao zamjena za highlighter, a opet dobijem sjaj. Savršen je za svakodnevno nošenje. Na tamnijoj puti će poslužiti kao suptilni highlighter.


Love hot summer - predivna brončana nijansa, podsjeća me na Farmasi terracotta bronzer 08. Ima zlaćani glitter u sebi, ali na licu se ne nazire. Ostavlja samo sjaj. Također, ima dosta narančaste u sebi pa ga ne bih preporučila osobama rozog podtona i općenito svjetloputima. Savršen je za ljetni period, pogotovo za preplanulu put. Zimi mi je too much. Uz bronzanje, odlično će poslužiti i kao sjenilo.

Love hot summer | Summer of love
SASTAV:
Mica, Dimethicone, Nylon 12, Magnesium Aluminium Silicate, Methylparaben, Propylparaben, CI 77891, CI 77491

Lijevi obraz - summer of love, desni obraz - love hot summer | Love hot summer (gore), Summer of love (dolje)
Količina: 10g
Cijena: 45kn/kom
Rok trajanja: 12 mjeseci
Proizvodi su kupljeni i dostupni na web stranici Pink Panda.

Uz Summer of love baked bronzere osjećam se kao brončana božica (bolje zvuči na engleskom). Imate moje pretople preporuke! U kolekciji bih još voljela imati Goddess of love highlighter, ali ambalaža me odbija.

Jeste isprobali I heart makeup brand? Što mislite o baked bronzerima?

You Might Also Like

7 komentari

  1. Izgledaju lijepo na tebi, ja ne volim šimeraste bronzere, ali bih htjela probati njihov Goddess of faith highlighteer!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvjerena sam da bi njih zavoljela bez obzira što ne voliš shimmer. :D

      Izbriši
  2. Nijansa summer of love mi se jako sviđa, a htjela bi isprobati i goddess of faith highlighter iako im pakiranje nije najpraktičnije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, pakiranje je koma.. ja sam ga išla depotirati, na kraju mi ne stane u magnetnu paletu! Koma! haha

      Izbriši
  3. Već dugo su mi na listi želja, ali ne znam koje bih srce pre izabrala. Sva su predivna. :)
    https://little-diary-by-jovana.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasni su, šteta kaj nisu za moj podton. :/ Meni je ambalaža divna, nebi ja to depotirala. :)

    OdgovoriIzbriši