Maybelline SuperStay MATTE ink tekući ruževi - Lover & Heroine

veljače 24, 2018


Maybelline SuperStay MATTE ink tekuće ruževe isprobala sam ljetos u Švicarskoj. Iskreno, na prvu me nisu oduševili i odlučila sam ih preskočiti. Par mjeseci kasnije, gledala sam video kolegice Green Queen i zaljubila se u nijansu Heroine! Ljubav je počela, a što me to točno oduševilo i zašto nisam u klanu mrzitelja saznajte daljnjim čitanjem!


Ambalaža ruževa je plastična, duguljasta i živahna. Donji dio ambalaže u istoj je nijansi kao proizvod, a čep je jednostavne bijele boje. Na vrhu čepa postoji naljepnica koja sadrži broj i naziv nijanse. Hit ambalaže za mene je aplikator! Riječ je o spužvastom aplikatoru u obliku suze koja ima rupu u sredini (vidljivo na slici iznad). Nevjerojatno je koliko precizno možete iscrtati svaki dio usana (pogotovo rubove), ja sam oduševljena! Također, na aplikatoru ne ostaje previše proizvoda pa nećete imati problema s "krvarenjem". 


Tekstura ruževa je tekuća, vrlo jednostavno se nanose tj. klize usnama. Pigmentacija im je odlična, jedan sloj je više nego dovoljan. Nemojte nanositi dva sloja jer su vam usne ljepljive već nakon prvog! Ruževi se brzo suše (potrebno im je otprilike pola minute) te ostavljaju potpuni mat efekt. Kao nedostatak opet napominjem ljepljivost, ona se zadržava pola sata. Isplati se izdržati jer kasnije doslovno ne mrdaju s usana! Malo je reći da su dugotrajni! Potraju i do deset satiprežive pića i sva masna jela! Doslovno sva! Ne zatežu usne, ali ih osjećate na usnama tj. nisu lagani kao neki drugi. Minimalno ističu suhe dijelove. Ipak, mogu isušiti usne pa prije i nakon upotrebe koristite balzam. S usana ne odlaze ravnomjerno, ostavljaju onaj vidljiv prijelaz tj. vidljivost sluznice. Inače se ne truse, ne pucaju i ne skupljaju se u rubovima usana. Jako se teško skidaju s usana, najjednostavnije ih je ukloniti s uljnim čistačima. Miris im je slatkast, mene osobno podsjeća na kokos. Nije preintenzivan pa vam ne bi trebao smetati. Nakon nanošenja se ne osjeti.
U drogerijama je dostupno osam nijansi MATTE ink ruževa, ali nisu sve nijanse jednake kvalitete! Pripazite prilikom kupnje! S nijansama 15 Lover i 25 Heroine nećete pogriješiti!


15 Lover - predivna mauve nijansa. Za nijansu je tamnija od Golden Rose 05, a nijansu svjetlija od Beauty UK Shake your plum. Mauve nijanse najviše nosim i mislim da mi najbolje pristaju! Dolaze do izražaja, a opet nisu pretjerano upadljive. Lover se odlično slaže uz Aurinu olovku u nijansi 57.


25 Heroine - crvena nijansa, tamnija, a opet nekako kričavija. Ima primjese narančaste, a nije topla ni hladna, nešto između. Meni osobno vrišti Božić! Ipak, nosim ju svakodnevno! Jedna je od rijetkih crvenih koje obožavam! Prije nanošenja, usne obrubim Look by BIPA olovkom u nijansi 10 Fire. Nažalost, na fotografijama se nije zabilježila kričavost nijanse. Swatch na ruci je puno realniji prikaz nijanse!!


SASTAV:
Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Isododecane, Nylon-611/Dimethicone Copolymer Dimethicone Crosspolymer, C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsesquioxane Lauroyl Lysine, Alumina, Silica Silylate, Disodium Stearoyl Glutamate Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene, Aluminum Hydroxide Paraffin, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Parfum/Fragrance. [+/- May Contain: Peut Contenir CI 45410/Red 28 Lake, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 15850/Red 7, CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 45380/Red 22 Lake, CI 15985/Yellow 6 Lake, CI 19140/Yellow 5 Lake, CI 42090/Blue 1 Lake, CI 15850/Red 6, CI 17200/Red 33 Lake Mica]


Količina: 5ml
Cijena: 59,90kn
Mogu se pronaći u svim drogerijama (Bipa, dm i Müller).
Ovo su najdugotrajniji ruževi koje sam isprobala! Jeftini su i pogodni za svaku svečanu priliku! Ako vam ne smeta ljepljivost usana, obavezno isprobajte! Nijansu Heroine sam uvrstila i u favorite mjeseca, pa ako još niste pogledajte video iznad! Moje pretople preporuke! 

Koji su vaši omiljeni tekući ruževi? Jeste li već isprobali Maybelline SuperStay MATTE ink ruževe?

You Might Also Like

4 komentari

  1. Istina je... Stvarno su extra dugotrajni... I ja isto preporučam ove 2 nijanse kao najbolje... Još bi dodala nijansu 35 kao dobru... Ostale preskočite...
    Predivne slike, draga, kao uvijek 😘😘😘

    OdgovoriIzbriši
  2. divno napisano i poslikano, nisam ih probala, koristim avonove i GR.

    OdgovoriIzbriši
  3. Definitivno si kupujem petnaesitcu :D Šteta što i ostali drogerijski brandovi ne rade ovako dugotrajne ruževe.

    OdgovoriIzbriši
  4. Je li komu stalo do sastojaka ovog ruža. Meni, malo jest, pa me sve strah da dugoročno korištenje ima lošu posljedicu po zdravlju.

    OdgovoriIzbriši