Farmasi tekući ruževi - Cherry Blast & Cool Rose

ožujka 05, 2018

Farmasi tekući ruževi

Iako je mišljenje o Farmasi tekućim ruževima zaista podijeljeno nisam se ustručavala isprobati ih. S obzirom da su me Farmasi True color ruževi oduševili, istu reakciju sam očekivala i s tekućim linijama! Koje sam točno dojmove stekla korištenjem, saznajte daljnjim čitanjem.

Farmasi tekući ruževi

Ambalaža ruževa je duguljasta plastična tubica. Na njoj se ne mogu pronaći informacije o proizvodu te ćete većinu morati potražiti u katalogu. Aplikator koji izvlačimo s čepom ima posebno ravno rezan vrh, sitan je te osigurava jednostavnije nanošenje proizvoda. Na njemu ostaje dovoljna količina proizvoda za cijele usne te nije potrebno dodatno nanošenje. Ambalaža nijanse Cool Rose je kraća, ali sadrži jednaku količinu proizvoda.

Farmasi tekući ruževi

Farmasi nudi dvije linije tekućih ruževa - matte i velvet matte:
MATTE - ruževi imaju potpuni matte finish te sadrže ekstrakt đumbira koji poboljšava mikrocirkulaciju usana čineći ih punijima (navedeni efekt nisam prijetila). Sam proizvod je gušće teksture i visoko je pigmentiran. Nažalost, užasno zateže i isušuje usne. Također, ističe svaku liniju usana! Tekstura nije nimalo ugodna, neće vam pomoći ni balzam! Ovo je definitivno najgora verzija tekućih ruževa koju sam isprobala! Nemoguće ih je nositi duže od sat vremena! U prodaji se nalazi čak deset nijansi, a ja posjedujem samo jednu - Cool Rose.
VELVET MATTE - ruževi su satin matte finisha. Imaju gušću teksturu koja je jako skliska (dok se ne osuši morate biti na oprezu), jako su pigmentirani i lako se nanose. Ugodni su na usnama tj. ne zatežu i ne isušuju. Iako su mat, nisu kiss-proof te dobro pripazite pri jelu i piću! Preslikat će vam se doslovno na sve! Za lakšu kontrolu, usne obrubite olovkama za usne. Balzame izbjegavajte jer su ruževi sami po sebi već dovoljno kremasti. Trajnost im je solidna, potraju 5-6 sati. U ponudi ima šest nijansi, a ja posjedujem samo jednu - Cherry Blast.


07 Cool Rose je hladna nude siva nijansa s trunkom ljubičaste. Rijetko kome će pristajati, osobe žutog podtona ju neće obožavati. Vrlo je slična Golden Rose tekućem ružu u nijansi 10.
105 Cherry Blast je divna tamno crvena nijansa. Podsjeća me na Artdeco ruž u nijansi 675 i Beauty UK 01. Odgovarat će svakom tenu. Obavezno ju nosite uz olovke za usne, ja ju kombiniram s Farmasi 206.

Farmasi tekući ruževi

Količina: 4ml/kom
Cijena: 38kn/kom (redovna cijena je 64kn)
Ruževi su dostupni u Farmasi katalozima, a možete ih naručiti preko Farmasi lady iz svog grada.

Nažalost, nijedna me nijansa nije oduševila svojom kvalitetom te nemate moju preporuku za kupnju! Moju kolekciju ruževa pogledajte klikom na video.


Jeste li isprobali Farmasi tekuće ruževe? Kakvi su vaši dojmovi?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Dijelim tvoje misljenje. Imam po jednu nijansu iz matte linije i velevet matte.
    Ne znam tocne nijanse.. ali su koma obje. Mrve se nenormalno. N traju mi ni sat vremena na usnama. 😑

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam nijansu 09 Love secret i stvarno mi je super formula. Golden rose mi je i dalje vrh, a mislim da mi je najgora od wet'n wild, puno sam očekivala od njih i na kraju se razočarala :(

    OdgovoriIzbriši