DECLUTTER šminke 2018.

ožujka 26, 2018


Krenula sam s proljetnim čišćenjem sobe, a kao uvod u njega očistila sam makeup kolekciju! Vjerovali ili ne, riješila sam se čak više od 100 proizvoda! Makeup kutak je bio u kaosu i to mi je uzrokovalo demotivaciju. Sada je napokon sve na svome mjestu i ponovno mogu uživati! Košarice su polu prazne i iskreno se nadam da će tako ostati (tj. da se neće brzo napuniti)!

Declutter proizvoda za usne (ruževi, sjajila i olovke za usne)


Iz kolekcije sam izbacila više od 50 proizvoda za usne! Ljubitelj sam nude ruževa te sam pokušala izbaciti što više nijansi koje to nisu. Golden Rose ima fantastične ruževe, ali nisu sve nijanse za mene. Ista stvar je i s Beauty UK ruževima.


Declutter proizvoda za lice (puderi, korektori, primeri i fiksatori)


U kolekciji mi se nakupilo podosta pudera koji uopće ne odgovaraju mojoj suhoj koži. Jedan od njih je i Bourjois Healthy mix. U declutteru su se pronašli i korektori iz iste linije, ali to samo zato što su prestari (njih bacam u smeće). 


Declutter proizvoda za lice #2 (rumenila, bronzeri i highlighteri)


Definitivno najteža rubrika za izbacivanje! Većina proizvoda s fotografije iznad je odlično, ali nisam ih koristila. Neke pak nisam nikad isprobala! Od Avon mark. rumenila zadržala  sam samo jednu nijansu, nažalost, ostale mi ne laskaju. Sleek rumenilo je divno, ali jedno je od onih koje rijetko koristim.


Declutter proizvoda za oči (sjenila, maskare, olovke i eyelineri)


Otkad sam kupila high end palete, drogerijske rijetko koristim. Jednostavno im nisu ni do koljena. Palete s fotografije iznad su me najviše demotivirale. Zauzimaju puno mjesta i većina njih mi se ni sviđa. Npr. Maybelline THE blushed NUDES uopće nisam koristila tj. ne sjećam se kad sam ju posljednji put uzela u ruke. Jednostavno je preloša!


Sve proizvode koje ste vidjeli na prethodnim fotografijama izbacujem iz kolekcije. Uskoro će biti BLOG SALE! Ako vam je koji od proizvoda zapeo za oko, javite se. Za detaljnije informacije o proizvodima kliknite na videe.

Kada ste vi posljednji put očistili makeup kolekciju? Sviđa li vam se ovakav tip postova/videa?

You Might Also Like

1 komentari