Makeup Revolution 100 eyeshadow palette - Nudes and Smoked Collection

prosinca 30, 2014

Kao što sam prije nekoliko dana najavila na svojoj facebook stranici (kliknite sviđa mi se, ako niste!), vrijeme je za recenziju jedne ljepotice. Očekivala sam da ću stići napisati recenziju prije Božića, ali malo sam se prevarila. Napokon sam uhvatila vremena i zaista je pravi trenutak da saznate nešto više o njoj! :)






Ukoliko niste vidjele ova paleta se nalazila na mojoj wishlisti, a najbolja mama na svijetu mi ju je poklonila za Sv. Nikolu. Bila sam oduševljena kada mi je stigao paket od Pink Pande.

Kada sam otvorila paket i izvadila paletu iz ambalaže, primijetila sam da su mi prsti crni. Posvuda po ambalaži i paleti bilo je sjenila što me totalno šokiralo. Nisam navikla da od njih dobivam neuredne proizvode. Ostatke crnog sjenila možete vidjeti na slikama ispod.



Sama ambalaža palete je vrlo loša, napravljena je od tanke plastike koja vrlo lako može puknuti. Paleta je klasične ambalaže. Na prednjoj vanjskoj strani u sredini palete nalazi se logo Makeup Revolution-a sa imenom Awesome eyeshadow collection, ispisano na crnoj podlozi. Svuda oko nje je prozirna plastika preko koje se mogu vidjeti same nijanse sjenila.


Stražnja strana palete u potpunosti je crne boje i na njoj se nalazi naljepnica MUR-a, a na stražnjoj strani kutijice u kojoj paleta dolazi nalaze se sastojci samog proizvoda. 




Sastojci su:
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum liquidum, Ethylhexyl palmitate, Polybutene, Dimethicone, PHENOXYETHANOL, Propylparaben, [+/-: CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, CI15850, CI16035, CI42090, CI77742, CI77510, CI77007, CI19140, CI15985, CI45410]

Vrlo se jednostavno otvara, a kada ju otvorite obaspe vas miris rekla bih jeftine kineske kozmetike. Sa gornje unutarnje strane nalazi se malo ogledalce i dva spužvasta aplikatora. Ni iznutra nije došla pretjerano uredna, također se može vidjeti na slikama.



Kao što sam naziv palete govori, sastoji se od 100 sjenila. Postoje shimmerasta i matte sjenila. Raspon boja se proteže od svjetlijih neutralnih nijansi pa sve do crne.


Odmah ću reći da su me matte sjenila u potpunosti razočarala, a shimmerasta oduševila. Matte sjenila se jako, jako truse, a neka se ne mogu ni blendati kako zapovijeda, također nije svima dobra pigmentiranost. Boja određenih nijansi vara, npr. jedna crna nijansa je zapravo zelena i sl. Neke od svjetlijih nijansi se ne vide. 
Kada na kist stavite matte sjenilo i jednom ga otrusite, sav proizvod će vam ispasti sa kista. 
Također prvo sredite kapke ako koristite ovu paletu jer će vam svuda po licu biti ostaci sjenila. Tek kada ste završili s očima, obrišite sve ostatke i nanesite podlogu, pudere i sl. na lice.
Nemojte sada pomisliti da ni jedno matte sjenilo nije dobro, ima ih dosta kvalitetnih, dobro pigmentiranih i lako se blendaju, ali nisu sva.

Shimmeraste nijanse su zaista predivne, samo par njih se trusi i to vrlo malo. Odlično su pigmentirane i lako se blendaju. Također nije potrebna ni baza da bi one predivno izgledale. Fantastične su! Poneke me podsjećaju na metalic nijanse.

Nijanse koje su polu matte polu shimmer ne isplati se uopće koristiti jer su nikakve. Kada kažem nikakve znači da se ne mogu blendati i nisu pigmentirane. Pod polu matte polu shimmer mislim na sjenila koja su matte, ali sadrže malo šljokica.

Sve nijanse možete vidjeti kao swatcheve. Svaka nijansa je nanesena 2-3 puta. Fotografije su napravljene u večernjim satima i neke nijanse nisu željele lijepo izgledati, iako su uživo predivne. Prve dvije slike su najlošije, jer su i nijanse najsvjetlije pa ih fotić nije mogao u potpunosti uhvatiti pod umjetnim svjetlom. Skoro svakodnevno koristim određene nijanse sjenila iz palete i vrlo sam zadovoljna.
Slike swatcheva idu redom po paleti s lijeva na desno.
Swatchevi napravljeni bez baze!

Prva fotografija se najlošije vidi, slikana je pod umjetnim svjetlom i sve nijanse su jako svijetle. Zato sam odlučila na prstima pokazati par nijansi da se zapravo vidi njihova pigmentiranost.












Paleta sadrži 80 grama samog proizvoda, a cijena je 100,00 kn + poštarina (sniženje), normalna cijena na Pink Pandi je oko 120,00 kn + poštarina.

Sjenila su vrlo mekana i trajnost im je odlična!

Ono što me totalno šokiralo tijekom slikanja swatcheva je to što mi je na ruci izbila alergija, te me vrlo jako iritirala. To me nije spriječilo da ju isprobam na svojim kapcima, na svu sreću nije mi se ništa dogodilo.

Ovu paletu možete kupiti na Makeup Revolution službenoj stranici ili na stranici Pink Panda. Razlika je u tome što ćete na službenoj stranici duže čekati na proizvod (tjedan dana) ali manje ćete platiti, dok ćete preko Pink Pande paket dobiti za dan-dva ali ćete platiti koju kunu više.

Sve u svemu, nisam razočarana paletom, postoje nijanse koje su me zaista razočarale ali za ovu cijenu se zaista isplati. Preporučam curama koje žele imati nijanse za dnevne i večernje lookove na istom mjestu, a pritom ne potrošiti puno novca.

Zapravo cijena jednog sjenila u ovoj paleti je 1,50 kn max.

Kakav dojam imate o ovoj paleti?
Planirate li ju kupiti?
Jeste li ju već isprobale?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

11 komentari

  1. Prelepa je paleta ali ne verujem da bih je kupila baš :/ Da si me pitala pre pola godine sigurno bih ali sada sve tražim neke pretežno mat palete.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam fan tih ogromnih paleta,nije loša ali mislim da je zaobilazim :)
    Svaka čast toliko toga na ruku namazat i poslikat :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam palete, najdraže mi je upravo njih kupovati ali slažem se sa Pixie da bih je sigurno kupila prije, ali sad ne. Ne sviđa mi se veličina, ali nijanse su mi lijepe. Ali ipak ostajem pri onim "normalnim" paletama :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ima predivnih nijansi, ali nije paleta za mene, jer nisam baš fan boje na očima, a i ne bih ja imala živaca da je koristim xD Vjerovatno bih koristila samo lijevu stranu palete. :) baš bezveze što se crno sjenilo rasulo :(

    OdgovoriIzbriši
  5. šteta sto se sjenilo rasulo unutar pakovanja i sto tije izasla alergija. ima divnih i pigmentiranih sjenila. vidila sam par paleta ali nesto manjih di nema 100 sjenila, ali opet su mi nekako draze 'normalne' palete

    OdgovoriIzbriši
  6. Zamalo je nisam naručila pre jedno mesec dana, i baš sam imala neki utisak da u stvarnosti nije kao na slici na sajtu. Hvala ti što si napravila recenziju jer sad sam sigurna da nije to što mi treba...:-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Konačno da je neko ovo recenzirao!
    Smjesta shaream :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš mi je žao da su mat sjenila loša.
    Ja imam sve 3 Iconic palete i jako su mi dobre. Još si želim obje Iconic Pro i Iconic Elements :)
    Ovo mrzim kada crno sjenilo bude zapravo tamno zeleno ili neko žnj sivo -.-
    to mi se dešava s Wet n Wild sjenilima - ona shimmer zlatna, roza, ljubičasta - to je sve super ali tamna su sva kredasta, suha, gruba i uglavnom sranje.....

    OdgovoriIzbriši
  9. Čini se super paleta kao i ELFova koju sam htjela, ali nekako mi se čini da je ona sa eBaya daleko isplativija i bolja, barem što se tiče mat nijansi. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Nemam ovu paletu, a i ne privlači me..previše nijansi na jednom jednu :) ogromna je i ispala bi mi iz ruku odmah i mogu se pozdraviti sa sjenilima hahaa..i meni djeluju dosta "kinesko", ali vidim stvarno pokoju krasnu nijansu :) za tu cijenu se isplati za nekoga tko će primjerice imati samo nju i koristiti ju :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Meni je želja nabaviti ovu paletu. Ja volim palete s puno sjenila 😃

    OdgovoriIzbriši