AVON COLOR TREND Kiss'n'Go ruževi

ožujka 18, 2016


Ukoliko listate Avon kataloge sigurno ste čuli za Color Trend Kiss'n'Go kolekciju ruževa te ju redovito preskačete pri kupnji. Razloga tomu ima više, a samo neki od njih su neupadljivost, jeftina cijena i naša skeptičnost. Osobno sam i sama duže vrijeme bila u toj skupini, a onda sam zbog radoznalosti isprobala. Kako bih razbila sve Vaše predrasude o ovim ljepotanima donosim recenziju i swatcheve, stoga nastavite čitati. 


Ambalaža ovih ruževa vrlo je specifična i lako prepoznatljiva. Riječ je o črvstoj plastici lakirane bijele boje s prozirnim prstenom kroz koji možete vidjeti samu nijansu. Na ambalaži se nalazi i sam logo, a na dnu naziv nijanse. Ruževi su došli zaštićeni ljubičastom foliju te ste uz nju znali kako nitko prije Vas nije dirao i otvarao proizvod. Također, na njoj su se nalazili detaljniji podatci o ruževima. Sam proizvod je klasično koso rezan, stoji čvrsto i nema straha od pucanja.


Pigmentacija im je vrlo dobra, dovoljno je staviti jedan do dva sloja ruža. Mogu se lako nadograditi. Vrlo su lagani i ugodni na usnama. Tekstura im je kremasta i vrlo sjajna tj. sheer su. Nakon nekog vremena sjaj će ipak otići s usana, a boja će ostati. Ne uvlače se u borice usana. Ne ističu suhe dijelove usana no ipak ljepše stoje nakon pilinga, pogotovo ako imate suhe usne kao ja. Trajnost im je nešto lošija, preživjet će par pića, ali jelo nikako. Prosječno potraju 2-3 sata, što je za sheer ruževe normalno! Klize s usana ravnomjerno, ne "krvare". Preslikavaju se pa morate pripaziti pri jelu i piću. Hidratiziraju usne no ne u velikoj mjeri kao ostali Avon ruževi. Miris je jako sličan MAC ruževima, a riječ je o kremi vanilije koja se ne zadržava nakon nanošenja. 


Poppy love – ciglasto crvena nijansa. Savršena za proljeće i ljeto, odlično pristaje uz dnevni i večernji look. Odlične pigmentacije.


Amethyst – metallic mauve nijansa. Metallic zato što podsjeća na takav tip sjenila, ima specifičan odsjaj nalik foliji. Nijansa ima malčice drugačiju formulu od ostalih, uvlači se u borice usana, suše je teksture i najslabije pigmentirana. Na slikama kataloga izgleda potpuno drugačije. 


Passion – koraljno roza nijansa. Podsjeća me na Essence Coral calling te ih obje jednako volim. Savršena je za svaki dan i odlično bi trebala pristajati svakome. Ova nijansa će Vam najviše odgovarati u proljeće i ljeto.


Rich Ruby – crvena nijansa s plavim tonom. Nije prenapadna te je lako nosiva. Jedna od ljepših nijansi u mojoj kolekciji crvenih.


Neon orchid – nijansa boje lavande, iz limitirane kolekcije Wild Things. Avon u ponudi trenutno ima vrlo sličnu nijansu Violet Friday, ukoliko Vam se neon orchid sviđa vrijedi pokušati s njom. Odlično je pigmentirana, ali potrebno je malo više slojeva kako bi se u potpunosti prekrila Vaša boja usana.


Cijena: 15,00kn (znaju biti i po 11,00kn!)
Količina: 3,6g
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Na ruci je swatch od samo jednog sloja!
Na sljedećoj slici možete vidjeti kako nijanse izgledaju u katalogu te koje su trenutno dostupne za kupnju. Od deset dostupnih nijansi četiri možete pogledati u ovom postu. Avon često ima limitirane kolekcije Kiss'n'Go ruževa koje su preslatke dizajnom ambalaže i samim nijansama. Preporučam Vam da si i njih pogledate kada budu dostupne jer su kvalitetom jednako dobre.


Mislim da je više nego jasno kako Vam treba barem jedna nijansa ovog ruža! Omjer cijene i kvalitete je više nego odličan! Nigdje nećete pronaći ovako dobar deal. Nadam se da sam uspjela skinuti predrasude ovih ruževa i da ćete im pružiti priliku.

Jeste li isprobali ove ruževe? Koja nijansa Vam se najviše sviđa?

You Might Also Like

20 komentari

  1. Volim ove ruževe, vrlo su jeftini i nosila sam ih stalno.. :) imala sam ih sve, ali najbolji su mi bili flirt, bubblegum pout, violet firday i rich ruby :) mislim da čak još uvijek imam koji u kolekciji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bubblegum pout više nemaju u ponudi. :/ Mislim da je moja neon orchid ista kao violet friday. Meni je od ovih koje imam najdraža passion. <3 ja ih imam isto već sigurno više od godinu dana, mislim da sam imala i flirt, ali je negdje nestao. :D
      Za tu cijenu, ruževi su više nego dobri! :D

      Izbriši
  2. I ja sam u onoj skupini koja ih zaobilazi, ne znam zkj sam si umislila da je to dječja šminka, haha, nekako mi tako izgleda ambalaža, iako je ova bijela lijepa. I sad hoću ovakav ljubičasti ruž, kupila si me. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa tako nekako sam i ja mislila! :D
      Probaj, 15kn ni sim ni tam! :P

      Izbriši
  3. Jesam. Imam dva, i zadovoljna sam.. Cijena je pristupacna, a s obzirom na tu cijenu, nisu losi kao sto vecina misli. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ha, ha, ja sam ih zvala šminka za djecu, onda kad sam naručila, vidjela sam da su za tu cijenu sasvim dobri. Imam ih neoliko još iuvijek u kolekciji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam prvi dobila kad sam bila u osnovnoj i nisam imala pojma što je dobro, a što ne. Tako su mi i ostali u sjećanju kao šminka za djecu i preskoči to. haha :D
      Više su nego dobri za cijenu od 15kn! :D Koje imaš?

      Izbriši
    2. Orange you sweet, Intimate i Passion. Mislim da su neki u međuvremenu povučeni iz kataloga.

      Izbriši
    3. Orange your sweet se ni ne sjećam (sigurno je narančasta haha), Passion imam i najdraža mi je. :))

      Izbriši
  5. I ja potpisujem - sasvim solidni ruževi za vrlo malu cijenu! U svakom slučaju vrijedni pažnje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam te ruževe, tj ne iz tog zadnjeg kataloga,ali posjedujem tri ruža "od prije". To su ti definitivno, ja sam ih platila na akciji 12 kn :D
    Super sam zadovoljna, imam 2 crvena i 1 rozi.
    :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ih isto kupila davnih dana, a platila sam 11kn komad. :D

      Izbriši
  7. Odlicni ruzevi s obzirom na cijenu,zanimljivih boja su i vrijede :D
    xx

    OdgovoriIzbriši
  8. Probala sam jedan ruž iz te kolekcije, ali više nije dostupan, no još uvijek ga imam. I za tu cijenu je odličan, prezadovoljna sam! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Kad su CT ruževi u pitanju, Red Glam i Racy Raspberry su dvije nijanse koje jako volim. Probala sam još nekoliko, ali ove dvije su se izdvojile :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam isprobala, drago mi je što ti se sviđaju. :)

      Izbriši