Wishlist - AliExpress & ebay

listopada 12, 2016


Vrijeme posljednjih dana nikako nije na mojoj strani te ne mogu kvalitetno uslikati proizvode na licu kako bi recenzije bile potpune. Ne želim zapostavljati blog pa sam Vam odlučila pokazati wishlistu koja uključuje ebay i AliExpress stvarčice. Većina će ih se već za par dana pronaći u mojoj košarici, a onda će Vas vjerojatno očekivati i njihova recenzija. Nadam se da će Vam se svidjeti moja lista, krenimo!

Zimi obožavam pufnice na torbama. Prošlogodišnju sam nažalost izgubila, pa ću si ove godine kupiti nove, u više boja. Riječ je zaista o jeftinoj stvarčici koja podigne cijelu kombinaciju! Oprez pri kupnji - gledajte veličinu, većinom je napisana kao polumjer kružnice!! (KUPLJENO!)


Sestra i ja odlučile smo do kraja godine urediti sobu što je više moguće. Ovi ljubičasti tulipani trebali bi se isticati uz prozor i uljepšavati nam cijelu sobu. Također, odlično će poslužiti za slikanje proizvoda.


Prvi pothvat uređivanja sobe nam je krečenje. Soba će biti bijelo-siva (dva siva i dva bijela zida), a dodatno ćemo ju ukrasiti naljepnicama (wall stickersima). Citat "Be your own kind of BEAUTIFUL" sestru i mene jako dobro opisuje i imamo savršeno mjesto za njega. Druga naljepnica je jednorog kojeg planiram staviti uz svoj krevet, ne znam zašto, ali jako mi se sviđa! (KUPLJENO!)



Ostala sam bez umjetnih trepavica, a u zadnje vrijeme ih stalno koristim. Po iskustvima blogerica i makeup artistica odlučila sam se za tri vrste koje možete vidjeti u nastavku. Posljednje, red cherry već duže vrijeme želim isprobati, a u paketu se dobije čak 12 različitih trepavica. Pun pogodak! (KUPLJENO!)




Akrilne stalke za ruževe punim nenormalno, tko još ne znam ovisnik sam o ruževima i stalno ih kupujem! #nemammjeru Moje tople preporuke za ovaj stalak! (KUPLJENO!)


Ponekad znam biti narcis, a ovo slovo A kao Anita ili kao A Lady bi se odlično uklopilo u moj makeup kutak. Ovaj ili sljedeći mjesec kupujem i novi stol pa će sve biti kako spada. Možda padne i neki room tour! :)


Ne znam kako Vi, ali ja muku mučim s pranjem kistova. Dosta djevojaka komentiralo je kako Sigmina kopija čini čuda. Moram ju isprobati, a dojmove definitivno javim! (KUPLJENO!)


Zoeva kistovi su za moj budžet i potrebe još uvijek preskupi, ali kopije s AliExpressa bi trebale poslužiti. Čitala sam dosta pozitivnih recenzija, naravno, nisu mekani kao original. S obzirom na cijenu, kvaliteta bi trebala biti više nego prihvatljiva. Jeste isprobali? (KUPLJEN PRAVI SET!)

Jeste li isprobali štogod od navedenog? Kakva su Vaša iskustva? Što biste i sami voljeli imati?

You Might Also Like

16 komentari

  1. Fora stvari, ja bi trepuške i onu zidnu naljepnicu/natpis, a i ovo slovo bi mi poslužilo, jel. :D Navijam za room tour. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, sad će još više kiša padat! Pa tebi se sviđa nešto kod mene! haha <3
      Ako bude dovoljno lijepa soba, bude išao! :P

      Izbriši
  2. Imam jedan akrilni stalak ali mi treba barem još jedan pa si planiram naruciti.
    Svida mi se lampa u obliku slova. Precool je i prefora.
    A zidnih naljepnica imam u Watch listi.
    AliExpressa nisam jos nista kupovala. Samo eBay i Deal Extreeme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja još ništa naručivala s AliExpressa, ali mora se probati! :P
      Drago mi je što ti se sviđa, jedva čekam sve isprobati! :P

      Izbriši
  3. Pufnice su preslatke, naljepnica za zid imam punu sobu, takoder sve umjetne trepavice su mi sa ebaya.. super su stvarcicee, sigurno bi ih i ja izabrala

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i ja naljepnica hahah :D
      Onda se slažemo! :P

      Izbriši
  4. Super stvarcic..cvijece mi je preljepo,kao i kistici..:) najvijam za room tour

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam ove zoeva kopije kistova za oči i ja sam prezadovoljna! Čula sam podijeljena mišljenja, ali očito sam ja dobila neki kvalitetniji set xD Imam i kopiju Sigminog podloška za pranje, samo što moj identično izgleda kao Sigmin, nema ova srčeka koja su sad na ovoj slici kod tebe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daj link od kistova! :D
      Ma onaj identični je puno skuplji, a uvjerena sam da će i ovaj obavljati dobro posao. :D

      Izbriši
    2. Skjuz mi što kasnim :D

      https://www.aliexpress.com/item/Nice-quality-Zoeva-12-pieces-rose-golden-complete-eye-set-eyeshadow-eyeliner-blending-pencil-makeup/32530819647.html?spm=2114.13010208.99999999.294.yRGyag

      Izbriši
  6. Baš sam htjela naručiti neke trepke i mislim da će ove top lash završiti među njima. Na kistiće nikako da se odvažim, a prekrasni su :)Sviđaju mi se detalji za sobu koje si odabrala, i mene zanima tour.

    OdgovoriIzbriši
  7. Soba će ti biti prelijepa! Baš sam jučer po trgovinama tražila neko bijelo umjetno cvijeće za sobu, taman sam sada na vrijeme vidjela ovaj post! :D Zoeva četkice su woow, prekrasne...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da hoće! :)
      Eto, uvijek nekome pomognu wl. :D

      Izbriši
  8. Imam originalan Complete eye set od Zoeve i meni je dobar dio jako grub..

    OdgovoriIzbriši