Avon mark. GLOW ON iluminator

veljače 20, 2018


Avon mark. GLOW ON iluminator jedan je od najboljih Avon proizvoda, ali nisam ga uspjela uvrstiti u TOP 10 ljestvicu. Upravo iz tog razloga donosim detaljnu recenziju kako ne bi ostao zakinut. Uživajte u čitanju!


Ambalaža iluminatora je crna plastična tubica iz koje se lako dozira. Njena prednost je nemogućnost razbijanja (što Aurinom iluminatoru ne ide u prilog), a nedostatak što se proizvod ne može do kraja istisnuti. Na ambalaži nisu navedeni detalji o proizvodu. Mislim da je stigao zapakiran u dodatnoj kartonskoj kutijici na kojoj su se nalazile dodatne informacije. Nju sam vjerojatno bacila pa ne mogu sa sigurnošću reći što na njoj piše.


Tekstura iluminatora je tekuća te lijepo klizi po licu. Lako se nanosi, a najlakše ju je nanijeti i blendati prstima. Pigmentacija je savršena, u jednom potezu ostavlja divnu boju i sjaj. Može se nadograđivati. Ipak, meni je najpraktičnije nanijeti ga u tankom sloju i što prije izblendati jer se prebrzo suši. Također, debeli sloj jako ističe pore i suhu teksturu lica! Sušenjem prelazi iz tekuće u suhu teksturu. Iluminator na licu ni ne osjećate, ne ostavlja trag samo sjaj. Ne izgleda prirodno već daje jak sjaj licu (podsjeća me na ICONIC London iluminator drops/kapi)! Odlično se slaže s tekućim podlogama, ali ponavljam može istaknuti suhoću. Iluminator možete koristiti na cijelom licu ili samo kao highlight. Također, slobodno ga upotrijebite i na području dekoltea. Osobno ga koristim samo po cijelom licu - stavim primer, Avon GLOW ON te onda puder. Na taj način moje suho lice postiže zdrav i svjež finiš (dewy finish). Ako vam sjaj iluminatora nije dovoljan, slobodno ga pojačajte s praškastim highlighterom. Trajnost je više nego savršena! Proizvod na mojoj koži izdrži cijeli dan. Uzmite u obzir da ja imam suhu kožu te na masnoj vjerojatno ne bi toliko izdržao. Mogao bi se puno brže otopiti i skliznuti! Na službenoj Avon web stranici navedeno je kako je ovaj iluminator zapravo baza za lice s efektom iluminatora te kako hidratizira kožu. Ne bih se složila! Prije njega obavezno koristite kremu i primer! Iluminator nije baza i mogao bi isušiti lice ako se ne koristi na pravilan način!

U prodaji je samo jedna nijansa. Slična je nijansi Nude Glow od Maybelline iluminatora u sticku. Ipak, ima znatno više brončanih čestica tj. nije toliko zlatna. Također, čestice su jako sitno mljevene. Najbolje će odgovarati osobama žutog podtona i tamnije puti.


Količina: 30ml
Cijena: 85kn
Rok trajanja: 24 mjeseci
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Moram priznati da je ovo najjači iluminator u mojoj kolekciji, tj. ima najbolji sjaj. Fantastičan je! Uz njega možete biti Instagram GLOW diva (if you know what I mean). Imate moju preporuku!


Ostale recenzije AVON proizvoda:
Volite li iluminatore? Planirate li isprobati Avon GLOW ON iluminator? Ako jeste, kakvi su Vaši dojmovi?
*PR

You Might Also Like

2 komentari