Freedom PROSTUDIO primer voda

siječnja 17, 2018

Freedom PROSTUDIO primer water

U 2017. pravo otkriće su mi bili primeri. Isprobala sam one najpopularnije - bazirane na silikonu i vodi. ALI, definitivno su mi najveća otkrića primer vode! Riječ je o tekućem primeru koji se samo treba pošpricati na lice, voila! Iz milja ga zovem baza za lijene! Na tržištu još nije toliko popularan te na prste mogu nabrojati brendove koji ih drže. Danas čitate o Freedom PROSTUDIO verziji. Ako vas zanima kako on djeluje i sviđa li mi se uopće nastavite čitati!

Freedom PROSTUDIO primer water

Ambalaža proizvoda je prozirna plastična bočica s raspršivačem (pumpicom). I sama tekućina je prozirna, a na licu ostavlja miris koji je slatkast i podosta umjetan (ne zadržava se dugo). Sveukupan izgled ambalaže je vrlo jednostavan, a pumpica odlično funkcionira. Lako se stišće i lijepo raspršuje. Mlaz (mist) je širok i lagan. Na ambalaži se nalaze osnovne informacije o proizvodu i sastav.

Freedom PROSTUDIO primer water

Mist se na licu brzo upija te ostavlja lagan ljepljiv trag pomoću kojeg puder sjedne kao saliven. Može se koristiti i kao fiksator, lagano ga pošpricam na kraju šminkanja i utapkam beauty blenderom. Na taj način stopim sve praškaste proizvode i šminka izgleda kao cjelina. Primer voda osvježava lice i malčice ga hidratizira, ali neće popuniti pore (to mu ni nije namjena)! Lice me prilikom korištenja ne zateže i nije mi izazvao nered na licu. Produži trajnost šminke za cca sat vremena. Nije za svakodnevnu upotrebu jer sadrži alkohol. Alkohol može isušiti lice, a to ne želite! Ja ga koristim u lijenim danima, pogotovo ako nakon njega planiram nanijeti BB/CC kremu. Znate da preferiram minimalizam te pokušavam stavljati  što manje proizvoda na lice. Ovo je savršen način za uštedu vremena i smanjenje slojeva (fasade) na licu. Također, nikada ne mogu nanijeti puder direktno na lice (osjećam grižnju savjesti) i tu ovaj proizvod uskače kao naručen! Prije upotrebe ga promućkajte, a pri nanošenju držite 20-25cm udaljenog od lica. Za cijelo lice je potrebno 2-3 pritiska pumpice. 

Freedom PROSTUDIO primer water

SASTAV: 
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Urea, Propylene Glycol, Amp-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Parfum, Allantoin, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Retinyl Palmitate, Panthenol, Sorbitol, Linseed Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, BHT

Količina: 100ml
Cijena: 68,90kn
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete kupiti na web shopu Pink Panda. U istoj liniji postoji i fiksator. Pripazite pri kupnji jer su pakiranja vrlo slična!

Ovo nije proizvod za koji ću vam reći da ga morate imati, ali to ne znači da ga ne volim. Baš nasuprot, obožavam ga! Ako ste lijeni kao i ja, ovo će vam super doći. Mnogi govore kako je dupe za Smashbox primer vodu, ali nju nisam isprobala pa ne mogu potvrditi. Ono što znam je da Freedom sadrži alkohol u sastavu, a Smashbox ne te je zbog toga "samo" cca 100kn jeftiniji. Pogledajte kako sam Freedom tekući primer uklopila u svoju ljetnu makeup rutinu:


Sviđa li vam se Freedom primer voda? Planirate li ju kupiti?

You Might Also Like

3 komentari

  1. Ne zvuči loše.Gdje kupiti i koja je cijena?

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam ga ali ga ne koristim cesto..
    Ok mi je..

    OdgovoriIzbriši
  3. Čini mi se odličan, mogla bih ga isprobati.
    nikolinasfashionworld.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši